Tervetuloa Magnus Ehrnroothin säätiön apurahahakemusten verkkopalveluunApurahoja tieteelliseen tutkimustyöhön

Magnus Ehrnroothin säätiö tukee tieteellistä perustutkimusta matematiikan, tähtitieteen, fysiikan ja kemian aloilla mukaan lukien lääketieteellinen kemia. Tukea voidaan myöntää myös tieteellisten kokousten järjestämiseen. Apurahoja myönnetään vähintään akateemisen perustutkinnon suorittaneille tutkijoille tieteelliseen tutkimustyöhön, jatko-opintoihin, henkilökohtaisiin apurahoihin ja tutkimustoimintaan liittyviin matkakustannuksiin. Henkilökohtainen apuraha edellyttää vapautta ansiotyöstä.

Opettajien jatkokoulutukseen myönnettävät apurahat

Magnus Ehrnroothin säätiö tukee koulunopettajien jatkokoulutusta matematiikan, fysiikan ja kemian aloilla. Apurahaa voivat hakea lyhyehköjen jatkokoulutuskurssien tai tilaisuuksien järjestäjät luennoitsija- ja opetusmateriaalikuluihin sekä myös osallistujien matka- ja majoituskuluihin. Opettajat voivat myös itse hakea tukea ulkomaisiin kursseihin tai kokouksiin.

Myönnetyt apurahat julkistetaan Magnus Ehrnroothin syntymäpäivänä 6. maaliskuuta.

Tämän palvelun avulla voit valmistella apurahahakemuksesi verkossa.

Apurahojen hakuaika on joka vuosi 15.10 – 30.11.

Kirjaudu sisään antamalla käyttäjätunnus ja salasana. Jos käytät järjestelmää ensimmäistä kertaa, rekisteröidy ja luo itsellesi oma käyttäjätunnus ja salasana. Yhteys on SSL-suojattu.

Teknisissä ongelmissa voit ottaa yhteyttä tekniseen tukeen sähköpostitse, hakemustuki@datalink.fi.

Sisään kirjautuminen
 
 

Luo uusi käyttäjätunnus


Salasana unohtunut?

Ohjeet